<< Etusivulle
 
Linkit

 
Melkeinpä kaikkien ihmisten kannattaa käydä säännöllisesti hieronnassa. Hyvä hieroja pitää hartiat ja niskat vetreinä ja avaa harjoitellessa jumiutuneet lihakset. Tällöin lihakset palautuvat nopeammin ja pystyt harjoittelemaan tehokkaammin. Hierojan löydät vaikka googlaamalla. Ja yksi hyvä Oulun seudulla on esim. eetusaloranta.com/
Tarjolla on myös urheiluhierontaa. Se sopii myös tavallisille kansalaisille, ei siis pelkästään huippu-urheilijoille. Toki valikoimasta löytyy myös ihan perinteinen klassinen hieronta.

Ja ainahan ei pelkkä normaali syöminen riitä, varsinkin kuntosalilla harjoittelevat ihmiset turvautuvat usein lisäravinteisiin. Niiden hyödyllisyydestä on tietysti mielipiteitä suuntaan jos toiseenkin. Että pitääkö ne kaikki syödä pillereinä ja jauheina, eikö olisi parempi saada ravintoaineet normaalista ruuasta. Mutta arvostelijoilta monesti unohtuu, että jos kaiken tarvittavan haluaisi saada ruuasta niin syömiseen ja sen valmisteluun kuluisi todennäköisesti enemmän aikaa kuin vuorokaudessa on tunteja.
Monilla lisäravinteilla pyritään myös vaikuttamaan elimistön hormonituotantoon, mutta sitä varten ei ole mikään pakko syödä jauheita ja pillereitä. Elimistön testosteronin määrää voi helposti lisätä monilla ihan luontaisilla keinoilla. Nukkuminen ja oikeanlainen syöminen sekä harjoittelu ovat tähän hyviä keinoja.
Onkohan muuten moni huomannut lisäravinteissa samaa asiaa kuin monissa lääkkeissä on tullut esille: eli alun perin johonkin ihan muuhun vaivaan suunniteltu lääke onkin osoittautunut erittäin toimivaksi johonkin ihan toiseen asiaan. 
 
Mutta jos kuntosaliharjoittelusta puhutaan, niin kyllähän kaikkein tärkein asia siinä on se itse harjoittelu. Ei ole kauheasti apua pelkästä ruuan ja lisäravinteiden syömisestä, kyllä ihan ensin pitää aloittaa se harjoittelu. Yleensähän se itse aloittaminen on kaikkein vaikeinta. Sen kun saa aikaiseksi niin aloittelija saakin sitten punttisalilla nopeasti tuloksia, mutta jossain vaiheessa kehitys väistämättä hidastuu. Silloin pitää ottaa käyttöön jokin uusi kuntosaliohjelma.
 
Eräs yritys tarjoaa luonnollisen hyvinvoinnin koulutusta eurooppalaisten luonnonmukaisten hoitomuotojen pohjalta. Tarjoaa kattavia ja holistisia kursseja luonnolliseen hyvinvointiin sekä kouluttaa intohimoisia ammattilaisia alalle. Kurssit on suunniteltu huolellisesti yhdistämään ihmiskehon tieteellistä ymmärrystä perinteisten, luonnonmukaisten terveydenhoidon keinojen kanssa.
Kurssit keskittyvät naturopaattisten hoitomuotojen keskeisiin periaatteisiin.