<< Etusivulle
 
Linkit

Matkalaukut ja kaikenlaiset tarvikkeet matkustamiseen: www.triptek.eu.
Kotimainen verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman laukkuja ja muita hyödyllisiä tuotteita, joita turisti tai työmatkalainen voi matkallaan tarvita. Kannattaa lukea myös www.triptek.eu/matkailijan-sahkoopas. Artikkelissa on paljon hyödyllistä tietoa siitä, minkälaisen adapterin matkailija tarvitsee eri maissa, jotta voi ladata puhelintaan tai käyttää muita sähkölaitteita. Ei tule sitten ikävää yllätystä lomakohteessa, kun hotellin pistorasia onki erilainen kuin mihin kotimaassa on tottunut. 
 
www.lindavista.fi/ on hyvä osoite niille, joita kiinnostaa lomaosakkeen hankkiminen tai lomaosakkeen myynti. Lomaosake eli viikko-osake siis tarkoittaa, että sen omistajalla on viikon käyttöoikeus joka vuosi kyseiseen lomakiinteistöön. Lomaosakkeen hankinta on hyvä vaihtoehto sellaiselle, joka tykkää käydä joka vuosi samassa kohteessa ja aina samaan aikaan. Esimerkiksi kesälomalla suunnata tutulle hirsimökille.


Matkapäiväkirja alle kouluikäisen näkökulmasta. Minkälaista on matkustaminen isolla laivalla ja mitä kaikkea merimaisema tarjoaa korkealta laivan ikkunasta katsottuna. Välillä voi huilata hytissä ja välillä käydä ravintolassa. Perillä odottaakin sitten hiekkarannat ja kylpylä sekä hotellimajoitus.
Ja tietysti asiaa mökkimatkailusta, sehän on suomalaisille pyhä asia ja kuuluu erittäin monen kesäloman viettoon. Ei muuta kuin auto täyteen kaikkea tarpeellista ja vähemmän tarpeellista ja sitten matka kohti kesämökkiä. Siellä sitten grillataan, uidaan ja saunotaan sekä tietysti oleelliset haravoinnit ja marjojen poiminnat kuuluvat asiaan.
Jos ei itsellä tai suvulla ole mökkiä niin niitähän voi vuokrata monista paikoista. Kesämökkien vuokrausta harjoittaa monikin yritys ja samoin monilta metsästysseuroilta voi vuokrata mökin. Samalla voi tietysti harkita jäseneksikin liittymistä.
 
Japan Rail pass - tilaa netistä
Japan Rail Passilla voi matkustaa melkein kaikilla JR (Japan Railways) junilla koko maassa, myös Shinkansen-luotijunalla. Tämä on halvin ja samalla tehokkain tapa matkustaa Japanissa.
Passi on voimassa 7, 14 tai 21 päivää ja se on hankittava Japanin ulkopuolelta. Japaniin saavuttuasi voit määritellä koska passisi astuu voimaan. Kannattaa hankkia 7 päivän passi, jos tänä aikana aiot matkustaa pidemmän matkan kuin Tokio – Kioto edestakaisin.