<< Etusivulle
 
Linkit

 

 
Muotia löytyy myös miehille ja sitä on tietysti monenlaista. Toisille muoti tarkoittaa säännöllistä asiointia vaatekaupoissa viimeistä mallia olevien paitojen hakemisen merkeissä, joillekin muoti taas on jotain ihan muuta, vaikkapa uusi ruutupaita. Näitähän jokainen voi sitten etsiä perinteisistä kaupoista tai nettikaupoista, se on ihan oma valinta. Jälkimmäisessä on tietysti se hyvä puoli, että ei tarvi lähteä esimerkiksi supermarkettiin lapsen kanssa, se kun on oma projektinsa sekin. Seuraavan kerran kun menet kauppaan niin kiinnitäpä huomiota siihen, miten tavarat on sijoiteltu kaupassa. Mikään ei ole sattumalta siinä, missä se on. Kaikille tuotteille on tarkkaan mietitty paikka joka kaupassa.

Peruukki aidoista hiuksista
The Luxury Lace G peruukki aidoista hiuksista Gisela Mayerilta on korkeinta laatua. Se on 100% käsin sidottu, monofilamentti pohja ja pitsi edessä joka luo luonnollisen ulkonäön ja antaa vaikutelman hiusten kasvusta päänahasta ja ihon sävystä.
Kun haluat aidot peruukit netistä, löydät ne nettikaupasta linkkiä klikkaamalla. Aidot peruukit ja muut aitohius tuotteet voit tilata helposti kaupastamme netistä.
Käyttämällä Aitohius klipsipidennyksiä ei tarvitse liimaa, ompelua- tai ammattilaisen apua. Täydellinen tapa saada luonnollisesti paksummat hiukset joka päivä. Kun käytössäsi on aidot hiustenpidennykset, huomaat nopean ja helpon tavan muuttaa hiuksiasi. 


Hääpuvut ja morsiuspuvut Helsinki
Tuotemerkki lanseeerattiin 2003 kun perustaja ja hänen aviopuolisonsa perustivat Helsinkiin uniikkeja morsiuspukuja, juhlapukuja, iltapukuja, juhla-asuja ja hääpukuja sekä niihin 
liittyviä asiakkaan toiveiden mukaan suunniteltuja varusteita valmistavan yrityksen.
Jokaisen hääpuvun ja tarvikkeen valmistus tehdään pääsääntöisesti käsityönä. Valmistuksessa käytetään hienoja materiaaleja isosta valikoimasta silkkiä, sifonkia, organzaa, satiinia, pitsejä.
 
Turvakilvet, opasteet, kieltokyltit, poistumistie -kyltit
ja monet muut kilvet ja kyltit nettikaupastamme. Voit tilata kilvet omalla tekstillä tai valita laajasta valikoimastamme valmiit kyltit: muun muassa varo katolta putoavaa lunta, hätäpoistumistie, hengenvaara, tupakointi kielletty,  kameravalvonta
 
Kampaamo Espoo, parturi Tapiolassa
laadukas ja trendikäs koko perheen parturi-kampaamo Espoon Tapiolassa. Asiakkaita palvelemassa kolme hiusalan ammattilaista. 
Värjäyksissä käytämme hellävaraista ja hoitavaa värisarjaa. Meiltä saat myös laadukkaat ripsipidennykset ja juhlameikit.
Meiltä löytyy ratkaisu kaikenlaisiin hiushaasteisiin. Kun haluat yksilöllistä ja ammattitaitoista palvelua kiireettömässä ympäristössä - Tervetuloa.
 
Liikelahjat, mainoslahjat ja lahjatavarat
Valikoimassa muun muassa vaatteet, varavirta-akut, heijastimet ja muut liikelahjat. Meiltä saat kaikki liikelahja -tuotteet omalla painatuksella, yrityksen nimellä, logolla ja haluamallasi tekstillä. Muun muassa mainoskynät löydät meiltä.