<< Etusivulle
 
Linkit

Pianonsoiton opetus, pianotunnit Helsinki, laulutunnit
Pianotunneille ovat tervetulleita kaikki soittamisesta kiinnostuneet.
Aiempaa kokemusta pianonsoitosta tai musiikin opiskelusta ei tarvitse olla, eikä aloittamiselle ei ole ikärajaa. Soittoharrastuksen aloittaminen aikuisenakin onnistuu hyvin.
Painotan opetuksessa soittamisen käytännönläheisyyttä eli mm. vapaasäestystä. Vapaasäestys tarkoittaa luovaa ja improvisointia lähestyvää soittotapaa, mikä mahdollistaa vaikkapa laulujen säestämisen korvakuulolta. Samalla musiikinteorian perusteet tulevat tutuiksi mielekkäällä tavalla käytännön kautta. Nuottien lukemista ja kirjoittamista voidaan opiskella vähitellen.
 
Se on kuitenkin hyvä pitää mielessä, että lähes kaikilla hyvillä muusikoilla on kyllä syntymälahjana saatu lauluääni tai sävelkorva. Ilman sitä ei ehkä ole todennäköistä, että voisi suuremmin menestyä musiikin alalla. Toki noita asioita voi varmasti harjoitella ja oppia aika paljonkin, ainakin sen verran että omaksi ilokseen voi musiikkia harrastaa ja esiintyäkin joissain paikoissa, mutta kyllä jos suurille lavoille aikoo lähteä keikkoja heittämään niin varmaan olisi syytä olla jonkunlaiset geenit siihen hommaan.
 
Yleisiä artikkeleita
internetin maailmasta. Eri kategorioista löytyviä linkkejä ja asiatietoja, lisäksi yrityksiä ja erilaisia yhteisöjä. Listattu aihepiirin mukaan.
 
Jos kotiteatteria käytetään paljon musiikin kuunteluun niin toinen varmaan yleisempikin käyttötarkoitus on elokuvien katselu. Leffat tarjoavat ihan uudenlaisen elämyksen kun valaistus ja akustiikka ovat kunnossa.