<< Etusivulle
 
Linkit

 
iPhone 5 kuoret
Kuoret matkapuhelimeen, se on melkeinpä pakollinen hankinta kaikkiin älypuhelimiin. Niiden avulla puhelimen käyttöikää voi pidentää huomattavasti ja samalla saa tuunattua puhelimesta sen värisen ja näköisen, mikä miellyttää omaa silmää. Valikoimassa myös iPhone 6S kuoret. Suojakuoria löytyy toki myös uudempiin malleihin.
 
Antenniasennus Joensuu
Kokenut antenni- ja elektroniikka-alan huippuammattilainen Joensuusta.
Meiltä saat antenniasennus -palvelut ja lautasantennit sekä korjaamme kaikki antenni- ja kaapeliviat Itä-Suomen alueella. Kohteinamme ovat niin yksityisasunnot, rivi- ja pienkerrostalot kuin liikerakennuksetkin.
Meiltä saat nopeaa apua edullisin hinnoin. Antenniasentaja palvelee kaikissa ongelmissa mitkä televisiosi katsomista vain voivat häiritä. Meille voit soittaa myös viikonloppuisin, tulemme auttamaan TV-kuvasi korjaamisessa tai tekemään antenniasennustyöt ajankohdasta riippumatta! Yritys toimittaa myös valvontakamerat Joensuu sekä lähialueet eli koko Pohjois-Karjalassa. Luonnollisesti myös valvontakameroiden asennus onnistuu samalla.
 

 
Käytetyt kannettavat tietokoneet
Käytetty tietokone on nyt turvallinen ostos. Lähes kaikille malleille saat 12 kuukauden vaihtotakuun. Jos laitteeseen tulee vika takuuaikana se korjataan, vaihdetaan samanlaiseen tai vastaavaan. Turvallista, eikö totta?
Yrityksemme on erikoistunut käytettyjen tietokoneiden myyntiin, josta sillä on pitkä kokemus niiden myynnistä. Käytetty kannettava tietokone on monessa suhteessa hyvä ratkaisu niin kotiin kuin yritykseenkin. 250-350 euron hintaluokassa oleva käytetty kannettava tai pöytäkone on usein huomattavasti tehokkaampi kuin marketista ostettu uusi 500 euron kone.
Jos olet ostamassa käytettyä laitetta, kannattaa ehkä ensin lukaista yleinen opas käytetyn tietokoneen ostajalle. Muutaman perusasian kun pitää mielessä, niin käytetyn koneen ostaminen on turvallista. Riippuu pitkälti myös siitä, löytyykö itseltä tai lähipiiristä kuinka paljon osaamista tietokoneiden suhteen.
Meiltä myös Salli Satulatuolit ja käytetyt satulatuolit
Laadukas satulatuoli ja korkeussäädöllä varustettu pöytä ovat samanhintaisia kuin muutkin hyvät kalusteet, mutta vähentämällä vaivoja ne parantavat työn tuottavuutta kymmenillä prosenteilla, jolloin aktiiviset työvuodet lisääntyvät.

Korjaa televisiot ja tietokoneet itse. Näinhän myös moni tekee, lopputulos on tietysti aina välillä vähän arpapeliä, mutta jos laite ei tunnu enää kauhean arvokkaalta niin ei muuta kuin ruuvimeisseli käteen ja tv tai läppäri osiksi ja sitten aletaan miettiä montako ylimääräistä ruuvia jää kun työ on valmis. Ja tuleeko ruudulle kuvaa.
Jos kuvaa ei tule, niin joissain tapauksissa se voi olla parempikin juttu. Monen mielestä nimittäin television nykytarjonta lapsille on välillä sitä luokkaa, että ehkä on parempikin asia, jos laite on välillä pimeänän ja voivat tenavat keksiä muuta tekemistä, lähteä vaikka ulos touhuamaan.
 
Se kaikkein yleisin alkuaine on muuten sellainen, jota hyödynnetään paljon lähes kaikessa tekniikassa, vaikka ei ehkä asiaa niin tule ajatelleeksi kun laitteita käyttää. Mutta kaikki tekniikka vaatii metalleja ja niiden jalostus taas vaatii vetyä.

Mustesuihkutulostimien kasetit ja mustekasettien täyttö
Tyhjä mustekasetti voidaan täyttää uudelleen. Täytämme mustat ja värilliset mustekasettisi alkuperäistä vastaavalla laadukkaalla musteella. Kasetin tulostusjälki täytyy olla ennen täyttöä hyvä. Tällöin täytetty kasetti antaa täytettynäkin hyvän tulostusjäljen. Valmistajan siruestoista johtuen joissakin tulostinmalleissa täytetty kasetti ei näytä ns. musteen määrää täytön jälkeen, mutta tulostaa normaalisti. Mustekasetin täyttö on edullisin vaihtoehto.

Lasertulostimien kasetit ja laserkasettien täyttö
Tyhjä laserkasetti voidaan pelkästään täyttää uudelleen, jolloin kasettiin ei vaihdeta ns. kuluvia osia jokaisen täytön yhteydessä ,jolloin hinta jää erittäin edulliseksi. Täytämme kasetit merkkikohtaisilla testatuilla jauheilla. Laserkasetin täyttö on edullisin vaihtoehto.