<< Etusivulle
 
Linkit

 

Tiiviysmittaus, tiiveysmittaus
Tiiviysmittaus tarkoittaa rakennuksen ulkovaipan ilmavuotoluvun n50 ja q50 määrittämistä 50 Pa:n paine-erossa. Paine-ero tehdään painekokeella, jonka aikana rakennus ali- tai ylipaineistetaan ilmanpitävyyden tutkimiseksi.
Tiiviysmittaustulokseksi saadaan aina n50-luku sekä q50-luku. N50 1/h kertoo, kuinka monta kertaa rakennuksen lämmin ilmatilavuus vaihtuu 50Pa:n ali- tai ylipaineessa ilmavuotokohtien kautta. Q50 m3/(h m2) kertoo vuotoilmavirran tunnissa rakennuksen vaipan pinta-alaa kohden. Vaipan pinta-ala lasketaan sisäpuolelta sisämittojen mukaan seinät, katto ja lattia.
 
Isännöintitoimisto Seinäjoki
nykyaikainen isännöitsijätoimisto palvelee taloyhtiöitä laadukkaasti eikä käännä selkäänsä pienenmmillekään yhtiöille, vaan pyrkii korkeaan asiakastyytyväisyyteen laajalla ja laadukkaalla palvelulla. Kaikki asiakkaat saavat tasapuolisen ja laadukkaan isännöintipalvelun..
 
Asbestikartoitus Helsinki
Asbestikartoitus ammattitaidolla. Tuomme luoksenne liikkuvan laboratoriomme. Työntekijämme ovat koulutettuja ja hyväksyttyjä asbestinpurkajia, joilla on pitkä kokemus. Myöskin kuituanalyysin tekee koulutettu henkilökunta. Nopeimmillaan asiakas saa raportin jopa tunnissa, tämän mahdollistaa mukana kulkeva laboratorio, jolla analysointi onnistuu saman tien.
  
Käsintehty puukko
on hyvä valinta merkkipäivälahjaksi tai liikelahjaksi. Käsityönä tehty puukko on uniikki keräilyesine, varsinkin silloin kun sen on tehnyt ammattilainen, jolla on 40 vuoden kokemus puukkojen tekemisestä. Jokainen puukko saa maksutta ensimmäisen teroituksensa. kahvamateriaaleja on useita, visakoivu, pahka, luu tai vaikka kivi.
 
Homesiivous
Yritys tekee homesiivoukset erilaisiin kohteisiin. Mikäli pelkkä puhdistus ei riitä, onnistuu myös purku- ja jälleenrakennustyöt. Liikkuva mobiiliyksikkö mahdollistaa korkeapainepesut myös sellaisissa paikoissa, joissa ei ole vettä tai sähköä saatavilla.
 
Laatoitustyöt Oulu
Ammattitaitoinen muurari tekee laatoitustyöt yli 20 vuoden kokemuksella. Ja laadun takeena laatoitustyöt ja kaikki muukin tehdään aina 100% tyytyväisyystakuulla. Palvelee Oulun seudulla. Muurari tekee myös tulisijoihin liittyvät muuraukset kuten varaavat takat, leivinuunit, takkaleivinuunit sekä vanhojen tulisijojen korjaukset ja pinnoitukset ja savuhormit. Palveluja tarjotaan yksityishenkilöille ja yrityksille.
Kun tarvitset laatoitustöitä tai tulisijaa niin ota yhteyttä pätevään muurariin niin saat tarjouksen.
 

http://kiinteistotarinalkv.fi
Monet talonsa myyntiä suunnittelevat ihmiset ajattelevat, että he säästävät rahaa myymällä itse kiinteistönsä tai osakkeensa. Monesti siihen kuitenkin saattaa liittyä paljon erilaisia riskitekijöitä eikä myyjä säästäkään rahaa pitemmän päälle ajateltuna. Kun hankkii avukseen pätevän ja ammattimaisen kiinteistönvälittäjän, saa vastineeksi täyden palvelupaketin, johon kuuluu esimerkiksi markkinoinnin osaaminen. Asuntoja markkinoidaan maksullisilla kanavilla kuten Oikotie ja Etuovi. Lisäksi kiinteistönvälittäjillä on muut omat kanavansa, nykyään yksi hyvin tärkeä sosiaalinen media, jossa asuntoja myös myydään. Hyvin todennäköisesti kiinteistövälittäjä saa kiinteistön kaupaksi huomattavasti helpommin ja nopeammin kuin omsitaja itse myymällä.
 
Varastotilaa Orimattila
Orimattilan keskustassa tarjolla varastotilaa, tuotantotilaa ja liikuntatiloja sekä kokoustiloja ja toimistotilaa yrityksille ja yksityishenkilöille. Löytyy pientä säilytystilaa, suurtalouskeittiö, laajaa hallitilaa ja kaikenlaista siltä väliltä. Kaikki tilat ovat siistejä ja hyväkuntoisia.
 
Talon rakennus hyötykasveille vanhasta rakennusmateriaalista. Kasvihuonetta ei aina tarvitse ostaa kaupasta eikä sen rakentamista varten ole aina edes pakko lähteä rautakauppaan. Moni on onnistuneesti rakentanut sellaisen vanhoista laudoista ja ikkunoista. Jonkun verran viitseliäisyyttä se tietysti vaatii, mutta niinhän sitä sanotaan, että työ tekijänsä palkitsee. Toki monelle voi olla järkevä ja ehkä jopa ainoa vaihtoehto rakentaa kasvihuone ihan uudesta materiaalista. Vanhat rakennustarvikkeet saattavat joutua turhan lujille kasvihuoneen kosteissa olosuhteissa. Eli sitten vaan tilaamaan tavaraa netistä tai pakettiautolla rautakauppaan, siitä se projekti alkaa.
Kaikille ei tuo viljely ole niin sydämen asia, joten toinen yleinen rakennusprojekti on leikkimökki. Senkin voi yhtä lailla toteuttaa kaikesta siitä tavarasta, mitä on jäänyt pihan perälle ja varaston nurkkiin pyörimään. Toinen vaihtoehto on tilata pihaan kuorma rakennustarvikkeita tai lähteä rautakauppaan peräkärryn kanssa ja toteuttaa leikkimökin rakennus ihan uudesta materiaalista, silloin ainakin tietää, että tavara on priimalaatua eikä valmiiksi lahoa.
Tai sitten jos ei kiinnosta itse alkaa remonttihommiin, niin ainahan voi tilata rakennusliikkeestä pätevät tekijät toteuttamaan isomman tai pienemmän rakennusprojektin. Ne kun monesti tahtoo itse tehtynä pienetkin rakennustyöt venyä joskus hyvinkin pitkiin kantimiin. Tietysti pienemmät projektit moni hoitaa mieluummin ihan itse tai talkootyönä, tällaisia ovat esim. maalaus- ja tapetointityöt ja joskus ennen näitä hommia täytyy ensin ehkä vähän purkaa vanhaa seinää ja tilalle rakentaa uusi väliseinä. Siihenkin löytyy onneksi paljon ohjeita jos ei kaikki työvaiheet ole itsellä hallussa.
Projektista riippuen tekijöitä löytyy moneen lähtöön. Ulkomaalaus ja sisämaalaus -töihin on omat tekijänsä. Joskus taas on tarvetta vaikka aidan leikkaukselle tai rännien puhdistukselle. Niihin töihin kannattaa kysellä kiinteistöpalveluita tarjoavia yrityksiä.
Yksi tärkeä osa kaikenlaisia kiinteistöpalveluita on tietysti kiinteistöhuoltom johon kuuluvat kaikenlaiset pienet fiksaukset ja kesäisin piha-alueiden kunnossapito, talvisin heikoitus ja lumityöt, keväällä pitää sitten putsata hiekat pois. Sisätilojen osalta kiinteistöhuolto -palveluihin kuuluvat mm. porraskäytävien pitäminen siistinä, se antaa hyvän vaikutelman taloyhtiöstä..
 
Kestävät ja laadukkaat betonityöt
Toteutamme yksilöllisesti räätälöidyt betonilattiat ammattitaidolla ja sovitussa aikataulussa. 
Huolellisesti tehty lattiavalu on rakennuksen kokonaislaadun takaamiseksi välttämätöntä ja on peruslähtökohta kaikissa kohteissamme. 
Palveluihimme kuuluu lattioiden valut, pintatyöt ja saneerauskorjaukset.
Meillä on kokemusta sekä liike- ja teollisuus että yksityisrakentamisesta.
Betoniahan tarvitaan monessa rakennustyössä, varsinkin uudisrakennusvaiheessa. Ehkä yleisin remontoijan käyttökohde on kylpyhuoneen lattian uusiminen kylpyhuoneremontin yhteydessä. 
 
Perinteisempää tyyliä pihaansa haluava voi toteuttaa heinäseiväsaidan tai saahan niistä tehtyä paljon muitakin koristeellisia rakenteita ja esineitä niin pihaan kuin sisällekin. Moni on tehnyt tikapuut, portin tai vaikka hyllyn. Rajana on lähinnä oma mielikuvitus siinä, mitä heinäseipäistä rakentaa.
  
Kurottajapalvelu Helsinki ja Avant sekä pyöräkuormaaja vuokraus
Suoritamme kurottajapalvelut pääkaupunkiseudulla (tavaroiden nostot ja siirrot). Meiltä voit myös vuokrata pienkuormaajan Avant sekä pyöräkuormaajan. Myös kurottajan vuokraus onnistuu. Tarvittaessa mukaan myös ammattitaitoinen kuljettaja.
 
 
Lattialämmitys Salo
Toimii Warmia- ja Coolia -edustajana alueena Salon seutu, Paimio ja Somero.
Olemme toimineet jo 12 vuoden ajan lattialämmitysjärjestelmien parissa ja toteuttaneet yli 500 kohdetta pienistä keittiöistä isoihin halleihin avaimet käteen -periaatteella. 
Viihtyisän kodin taloudellinen lämmitysratkaisu
Luotettava vesikiertoinen lattialämmitys on käytössä huoleton, yksilöllisesti suunniteltu ja edullinen tapa lämmittää. Vedottomasti tasaista lämpöä tuottava järjestelmä luo asumisviihtyvyydelle kodikkaan perustan.
 
Rännit ja sadevesikourut Mikkeli
sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden asennuksiin erikoistunut yritys. Pienenä yrityksenä voimme tarjota nopeaa, ammattitaitoista ja edullista palvelua. Toimitamme tuotteet ja asennamme ne paikoilleen tai vaihtoehtoisesti myymme tuotteemme myös tarvikkeina , eli voit ostaa meiltä tuotteet ja asentaa itse. Valikoimastamme löytyy mm. sadevesi- ja kattoturvatuotteet, kuten kourut, syöksytorvet, tikkaat, hoitosillat, lumiesteet ja hinta on varmasti kohdallaan. Maalaamme / vaihdamme tarvittaessa myös otsalaudat.
 
Ja rakennusalan työntekijöillehän on oma järjestönsä, jolta löytyy osastot joka suunnalta. Varsinaisen edunvalvonnan lisäksi on yleensä tarjolla myös erilaista virkistystoimintaa ja muuta aktiviteettia.
 
Hyttysverkot ja hyönteisverkot
Valmistamme korkealaatuisia hyttysverkkoja ja hyönteisverkkoja ikkunateollisuudelle ja talotehtaille sekä mittatilaustyönä yksityisille asiakkaille. Malleja on runsaasti, valikoima on monipuolinen. Meiltä löytyy sopiva malli jokaisen talon tyyliin ja ympäristöön. Hyttysverkkoja on saatavilla kaikissa RAL-väreissä. 
Kestävät ja kotimaiset hyttysverkot ja hyönteisverkot pitävät ötökät ulkona.
Hyttysverkot on helppo asentaa paikalleen ja pitää puhtaana.
Hyttysverkot sulautuvat ikkunaan lähes huomaamattomasti.
Hyttysverkot / hyönteisverkot voidaan asentaa ikkunan pinta- tai sisäpuolelle.