<< Etusivulle
 
Linkit
 

 
Autohuolto Kemi
Ammattitaitoinen ja edullinen autohuolto Kemissä.
Vankalla kokemuksella hoidamme kaikkien automerkkien autohuoltopalvelut Kemin seudulla. Asiakaskuntamme koostuu Kemin lisäksi lähinnä Tornion, Simon ja Keminmaan asukkaista.
Teemme autohuolto- ja korjaustyöt aina ehdottomasti asiakkaan toiveita kuunnellen!
 
Auton moottorin optimointi
Lastutus on toimenpide, jossa asennetaan autoon moottorinohjainyksikön ohjelma, joka on optimoitu eli siinä on huomattavasti parempi suorituskyky kuin vanhassa ohjelmassa. Tämä alentaa polttoaineen kulutusta ja tekee ajamisesta mukavampaa, koska auton kiihtyvyys paranee ja vaihteiden vaihto vähenee.

Tarinoita vanhan V8-auton omistamisesta
Iäkkään amerikkalaisen auton kanssa joutuu kaikenlaisiin kommelluksiin. Usa-mallin auto tarjoaa kaikki suuret fiilikset ketutuksesta jätti-iloon. Kaikkiin ihanuuksiin sitä voikin törmätä. Joskus tipahtaa laturin hihna, toisinaan alkaa dieseliä tiputtamaan auton alle ja starttimoottorin vaihto on yksi mukava harrastus. Ja huhun mukaan ovat valmistajat jo autoa tehdessään tienneet, että polttoainesysteemi ei tule olemaan pitkäikäinen. Onkohan tarkoituksena ollut järjestää autokorjaamoille lisää hommia.
 
Tarinoita ratin takaa
Kaikenlaiseen sitä törmää Suomen teillä ajellessaan. On monenlaisia ohituksia ja tien päälle jäämisiä. Pitäisi liikenteessä aina välillä muistaa ottaa muutkin huomioon. Ja hyvä ohjehan on edelleen se, että liian kiire ei saa olla, pitää jättää sitä kuuluisaa pelivaraa kun lähtee autoilemaan.

Autohuolto Tammisaari
Autokorjaamo Tammisaaressa tekee määräaikaishuollot ja muut huollot sekä korjaukset. Käytössä laadukas Autodata-ohjelmisto, joka antaa kaikki tiedot autohuoltoon liittyen. Huollon yhteydessä käytetään aina laadukkaita varaosia ja öljyjä. Meiltä löytyy myös auton sähköjärjestelmän vikojen tarkasteluun diagnostiikkalaitteet  ja tarvittaessa viat korjataan. Autojen lisäksi huolletaan ja korjataan myös mm. perävaunuja.
  
Käytetyt kaivinkoneet ulkomailta
Ulkomailta saa käytettyjä kaivinkoneita huomattavasti edullisemmin kuin kotimaasta. Kun avuksi ottaa vielä osaavan välittäjän, joka on tuonut vuosikymmenien aikana yli 800 konetta, voi odottaa saavansa laadukkaan koneen hyvinkin edulliseen hintaan. Pätevä välittäjä ostaa koneet suoraan niiden omistajilta, jolloin hintaan ei tule ylimääräisiä lisäkuluja ulkomaisilta välittäjiltä.
 
Hinauspalvelu Oulu, hinauspalvelu Muhos ja Rovaniemi
Täyden palvelun hinausliike, jonka toiminta-alueena koko Pohjois-Suomi. Päivystyspisteet kolmella eri paikkakunnalla: Oulu, Muhos ja Rovaniemi. Hinaukset suoritamme aina nopeasti, tehokkaasti ja luotettavasti. 
Hartikainen palvelee koko Pohjois-Suomessa kaikkia tien päälle jääneitä. Meillä on jo 30-vuoden kokemus hinauspalveluista. Meiltä saat hinaukset sekä käynnistysavut, ovienavaukset, tielle nostot ja tielle vedot.
 
Kesärenkaat, talvirenkaat, renkaiden vaihto Helsinki
Meiltä saat myös kaikki rengastyöt ja erikoisvanteet. Lisäksi tarjoamme paikkoja moottoripyörän ja muiden kaksipyöräisten talvisäilytykseen sekä veneiden kiillotus, vahaus ja veneiden keraaminen pinnoitus.
 
Traktoreiden, puimureiden ja maatalouskoneiden korjaus ja huolto Joensuu
Joensuussa toimiva traktoreiden ja maatalouskoneiden korjauksiin ja huoltoon erikoistunut yritys. Olemme tarjonneet apua jo yli 20vuotta ja omistajalla on lähes neljänkymmenen vuoden kokemus traktorien ja maatalouskoneiden huollosta.
Tarjoamme osaavaa apua ja huollamme tinkimättömällä ammattitaidolla koneen kuin koneen. Traktoreiden korjausten lisäksi teemme ilmastointijärjestelmien korjaustöitä kaikkiin erilaisiin maatalouskoneisiin.