<< Etusivulle
 
Linkit

Saneco
Yrityksen tuotevalikoimassa hyviä tuotteita julkisiin saniteettitiloihin. Vedetön pisuaari on nykyään suosittu ja erittäin ympäristöystävällinen ratkaisu. Se ei tarvitse vettä eikä sähköä, mutta siltä on täysin hajuton. Niinpä moni yritys on jo päätynyt sisustamaan saniteettitilansa vedettömällä pisuaarilla. Luonnonsuojelu on nykypäivää ja veden sekä sähkön säästäminen on luonnonsuojelua ja ympäristötietoisuutta parhaimmillaan.

Parturi Takku
Hyvä parturi on sopivan rento, mutta silti ammattitaitoinen ja asiallinen. Mukavaa on myös jos parturiin pääsee nopeasti ilman ajanvarausta. Toki hiusten leikkuun lisäksi on hyvä saada tarvittaessa muitakin palveluja kuten hiusten värjäys ja muita vastaavia. Tuotevalikoimasta löytyy myös hyviä tuotteita kotiin ostettavaksi.

Inva apuvälineet autoon ja asuntoon
Toteuttaa invapalveluja  suunnittelusta - toteuttamiseen.
Asunnon muutostyöt, Nostimet / porrasnostimet / hissit / luiskat Sähköinen ovenavaus ja ympäristöhallinta Pesutilan suihkutuolit, kaidevarusteet ja saunan laudehissit. Vastaavia tuotteita voi tilata myös netistä, eli kaikki arjen apuväline -kategorian tuotteet kuten rannetuki, suurennuslasi, kävelykeppi ja kyynärsauvat. Nämä helpottavat monen ihmisen elämää huomattavasti ja tekevät tavallisesta arjesta ja kotona asumisesta helpompaa.

Siivous Oulu
Siivouspalvelu pitää Oulun seudun kotitaloudet, yritykset ja taloyhtiöt siistinä. Meiltä onnistuu niin kotisiivous kuin yrityssiivouskin.
Palvelemme Oulussa ja lähikunnissa.
Hinkkaamme rappukäytävät miellyttäviksi, puunaamme pois kodin pölyt ja näytämme moppia toimiston likaisille lattioille. Sohvan pesu ja mattojen pesu sekä kotisiivous on meille tuttua. Tarjoamme palvelut sinulle kilpailukykyisin hinnoin — laatua unohtamatta.
Joskus peruskotityöt pitää tietysti hoitaa ihan omin voimin ja silloin joutuu miettimään, että minkälaiset siivousvälineet pitäisi olla että saisi koko perheen innostumaan siivoushommista. 
 
Sisustussuunnittelija Vantaa
Kodin sisustaminen persoonalliseksi ja tyylikkääksi ei aina ole ihan simppeli juttu. Joskus kannattaa uhrata muutama satanen siihen, että ihan ensimmäiseksi pätevä ihminen tekee kunnollisen sisustussuunnittelun asuntoosi tai johonkin sen osaan, kuten vaikka olohuoneeseen tai keittiöön. Siinä voi pitemmän päälle säästää pitkän pennin rahaa kun kodista saa kerralla tyylikkään ja miellyttävän asua ja pitää puhtaana. Huonosti suunniteltu sisustus kun aiheuttaa sen, että saat joka viikko ostaa uusia kalusteita ja muita sisustuselementtejä ja sitten mietit mitä teet vanhalle nojatuolille ja vääränvärisille tyynyille. Ja pitäisikö tuo viime kuussa tapetoitu seinä nyt tapetoida uudestaan ihan eri väriseksi.
 
Kuinka elää pitkään
Pienessä italialaisessa kylässä asuvista ihmisistä suurin osa on asunut kylässä koko ikänsä. He ovat tehneet lapsesta asti raskaita kotitöitä, kalastaneet ruokansa lähivesistä ja kasvattaneet vihannekset omassa maassa. Nämä ihmiset viettävät paljon aikaa kotona läheistensä kanssa ja osallistuvat kyläyhteisön toimintaan aktiivisesti. Lihansyöntiä ja sokeria he välttävät. Kylä sijaitsee meren ja vuorten välissä joten ilmastokin on hyvin otollinen. Tämän kylän 2000 asukkaasta jopa 300 on yli satavuotiaita.
 
Kantojyrsinpalvelu
Tarjoaa asiakkaille nopean, siistin ja edullisen tavan hävittää kannot pois pihamaalta.
Toimintaa suoritetaan pääasiassa Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella, mutta yhteyttä voi ottaa kauempaakin.
Palveluihin kuuluu myös pihapuiden kaato.
Pihapuiden kaadot räätälöidään aina asiakkaalle sopivaksi. Kaadetaan, karsitaan ja pätkitään. Jyrsitään kanto ja tehdään kannon tilalle vaikka nurmikko. Aivan miten se asiakkaalle parhaiten käy. Arviokäynnit ovat ilmaisia.
Yksi esimerkkitarina puunkaadosta, johon olisi kannattanut ehkä kuitenkin tilata ammattilainen auttamaan. Aina kun kaikki ei mene niin kuin elokuvissa. 


 
Hautauspalvelut Helsinki
Työskentelemme surun ja menetysten lähellä, mutta palvelemme elämää. 
Kunnioitamme jokaisen toimeksiantajamme henkilökohtaista vakaumusta.
Toimimme surukotien perinteiden ja toiveiden velvoittamalla vakavuudella.
Tiedostamme, että hautajaiset ovat ainutkertainen tapahtuma kunkin kohdalla.
Kunnioitamme aina surukotien toiveita ja vakaumusta.
Noudatamme äärimmäistä tarkkuutta ja huolellisuutta pienintä yksityiskohtaa myöten.
 
Helppoja reseptejä kotikokeille
Jos ruuanlaitto ei ole se asia, mihin kotona haluat eniten aikaa käyttää niin kannattaa tutustua näihin superhelppoihin resepteihin. Ei aina tarvi laittaa viimeisen päälle hienoja annoksia ja kuluttaa kotona kaikkea aikaansa keittiössä. Jos englanti on hallussa niin vastaavaa helpon ja nopean ruuan ohjeistusta löytyy myös tältä sivulta. Näillä ohjeilla hätäisempikin tekee hetkessä hyvät ruuat eli muutama minuutti keittiössä ja homma on siinä.
 
Kodin siivous palvelu, kotiapu Tampere
Pirkanmaan talousalueella kotisiivoukset sekä ikäihmisten ja muiden apua tarvitsevien kotiapupalvelut (kaupassa käynti, arkiaskareiden hoitaminen, yms yms) vankalla ammattitaidolla. 
Asiakkaan tyytyväisyys on prioriteetti numero yksi. Työn laadun on oltava hyvää ja ammattimaista mikä takaa sen, että molemmat ovat tyytyväisiä, sekä asiakas että työn tekijä.