<< Etusivulle
 
Linkit
 
www.luovavire.fi
Tarjoaa yritysvalmennusta eri kokoisille yrityksille. Pienille yrittäjille erilaista yrittäjän sparrausta ja suuremmille yrityksille tarjolla coaching -palveluita ja työhyvinvoinnin parantamista sekä keskusteluapua työntekijöiden kanssa asioiden käsittelyyn. Tarjolla myös esimiesvalmennusta www.luovavire.fi/?Palvelut___Ty%C3%B6yhteis%C3%B6jen_kehitt%C3%A4minen_ja_Esimiesvalmennukset. Esimiehen valmennus on hyvä tapa pitää koko työyhteisö toimivana ja työilmapiiri kunnossa.

www.lakilinna.fi/
Tarjoaa korkealaatuisia oikeusturvapalveluita yrityksille ja yksityishenkilöille. Aluksi pidetään alkuneuvottelu, joka on yleensä maksuton. Lakimies on erikoistunut näille osa-alueille: riidanratkaisu ja oikeudenkäynnit, kiinteistö- ja asuntokauppaoikeus, työoikeus, sopimusoikeus, liikejuridinen neuvonanto ja kauppaoikeus.


 
Prepaid raha - hieno keksintö. Kannattaa lukea jos haluat välttää korttilaskuja ja osamaksuja sun muita. Ennalta ladattua rahaa ei pysty käyttämään enempää kuin sitä on. Sillä se velkaantuminen loppuu hyvin helposti.
 
Verkkopankin tunnuslukusovellus
Pankit ovat pikkuhiljaa luopumassa paperisesta tunnuslukulistasta ja tilalle on tulossa muita vaihtoehtoja. Ensimmäisenä on tullut älypuhelinsovellus, jolla pankkiin kirjaudutaan. Tämä otetaan käyttöön nettipankissa ja sen jälkeen voikin paperisen tunnuslukulistan unohtaa. Mutta jos et tykkää älypuhelimen käytöstä niin paperiversiota voi käyttää vielä pitkään ja puhelimen sijaan on tulossa myös muita tapoja. Yksi vaihtoehto on pieni tunnuslukulaite, jolla pankkiin voi kirjautua.
 
www.wikingsecurity.fi
Kotimainen yritys, joka tarjoaa monipuolisia turvallisuuspalveluita. Pääasialliset alat ovat järjestyksenvalvonta –ja vartiointipalvelut.
Yrityksellä on vartioimisliikelupa, joka oikeuttaa toimimaan koko Suomen alueella.
Meille tärkeitä ovat asiakaspalvelulähtöisyys ja ammattitaito. Yrityksestä löytyy pitkä kokemus erilaisista turva-alan tehtävistä sekä yksityiseltä että julkiselta turvallisuusalalta.
 
Kilpailuta kirjanpito
Kilpailutamme yritysten taloushallinnon palveluita. Olemme erikoistuneet pienyritysten kirjanpitopalveluiden kilpailuttamiseen, sekä helpottamaan uusia yrityksiä tilitoimiston valitsemisessa.
Palvelu sopii kaikille yritysmuodoille, olitpa sitten ammatinharjoittaja, toiminimi tai osakeyhtiön edustaja.
Suunnittelemamme tarjouspyyntölomake on tehty yhteistyössä kokeneiden kirjanpitäjien ja pitkän linjan yrittäjien kanssa. 
Yksi monia yrittäjiä jossain vaiheessa kiinnostava asia on yrityksen arvon määrittäminen. Lasketaanko se ehkä omaisuuden arvoa apuna käyttäen vai mietitäänkö enemmän sitä paljonko yritys tuottaa tulevien vuosien aikana rahaa uudelle omistajalle. Enemmän käytetään jälkimmäistä, mutta joka tapauksessa arvon määritykseen kannattaa panostaa.
Arvoon vaikuttaa varmasti paljon myös se, kuinka motivoituneita yrityksen työntekijät ovat. Moni ei panosta läheskään tarpeeksi tähän asiaan, vaikka pitäisi pystyä ajattelemaan, että hyvät työntekijät ovat monen yrityksen arvokkainta pääomaa.
Jos muuten vaan etsit netistä eri alojen yrityksiä ja niiden tarjoamia palveluja niin netistä löytyy paljon sivuja, joilla on aihepiireittäin listattuna palvelujaan tarjoavia yrityksiä. Esimerkiksi rakennusalan business-palveluja ja autokorjaamoja sekä vaikka kampaajia löytyy joka kunnasta Hangosta Utsjoelle. Näiden yritysten verkkosivuille löytää helposti hakukoneiden ja muiden vastaavien palvelujen kautta.
 

Hyvää tekevä puhujatoimisto - tilaa puhuja
Puhujatoimisto, jonka kautta löydät tilaisuuteesi esiintyjän tai puhujan. Tilaamalla puhujan kauttamme autat samalla kouluttamaan kehitysmaiden naisia ammatteihin. 
Jokaisen välitetyn puhujan välityspalkkiosta lahjoitamme naiselle koulutuksen ammattiin kehitysmaissa Naisten Pankin kautta.
 

Mediavalmennus
Annatko haastatteluja medialle ?
Kehity entistä vakuuttavammaksi ja menestyksekkäämmäksi mediaesiintyjäksi kokeneen viestinnän ammattilaisen valmennuksessa. Mediavalmennuksen käytyäsi olet valmis kohtaamaan toimittajia, ydinviestisi ovat kirkastuneet ja olet harjaantunut haastateltavana ja esiintyjänä.

 
 
AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivät 2015
Teemat 2015: Arviointi ja vaikuttavuus, Asiantuntijuus ja ammatillinen kasvu, Koulutus yrittäjyyden edistäjänä, Monenlaiset oppijat, Monitaitoinen opettajuus, Oppilaitosjohtaminen, Oppimisympäristöjen muutos, Osaaminen näkyväksi, Opintopolut ja ohjaus, Tutkintorakenteet ja pätevyydet murroksessa, Työelämässä oppiminen
 
Espoossa toimiva kirjanpitäjä on erikoistunut ravintolan kirjanpitoon. Yhtä lailla hoituu myös muiden pienyritysten ja yhdistysten kirjanpito. Näiden kanssa voidaan sopia kiinteä pakettihinnoittelu jolloin kustannukset ovat etukäteen hyvin tiedossa. Tarvittaessa annetaan skanneri käyttöön tositteiden skannausta varten. Sähköisesti hoidettavat kirjanpidot voidaan tehdä missä päin Suomea tahansa toimiville yrityksille ja yhdistyksille.